Post by rephaticalria on Feb 25, 2022 1:30:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho bodů ▞▞▞
▞▞▞ Rush Royale: Tower Defense TD 2022 version ▞▞▞
Stáhnout tower.io - Nejnovější Verzi 2.1.1 Pro Android Od MobDev Holding Corporation - věž - místní komunity, chat, ... Rush Royale - Tower Defense TD APK.
Jakto že nejde dát půl hvězdičky odpad nestahoval
Je to jako zoom, ale lepší
Rush Royale: Tower Defense TD Strateginiai bfv
Návyková a zábavná hra pvp. Líbí se mi, že mohu odemykat nové karty.
Rush Royale: Tower Defense TD Estrategia knj
Je to dobrá hra když se nudím tak se zabavím
Zábavnej gembl.
Zábava... reklamy volitelně
Rush Royale: Tower Defense TD אסטרטגיה agpq
Dobrá hra ale žrout času
Hloupá hra, proč to musí být tak zábavné. Milovat to a věnovat tomu spoustu času
Skvělé ceny her jsou šílené za to, co dostanete
Pokud do něj nechcete vrazit skutečné peníze, rychle se stane téměř nemožné cokoliv upgradovat. Zdá se, že Pvp, což je jediný skutečný způsob, jak něco získat, aniž byste si to koupili, rozhoduje náhodně, kdo vyhraje. Vážně, od vítězství v zápase přejdete k náhlé neschopnosti zabít žádné nepřátele uprostřed vlny.
Snake Arena Акционе iyvx
nemam rad online hry!!!
Tuto hru jsem hrál od spuštění. Kdysi tuto hru milovali, dokud nepřidali paywally za legendy/hrdiny/vybavení. Události k odemknutí Zeuse/nekromanta nelze vyhrát bez utrácení peněz. Legendární pokles rychlosti se stal hrozným. Měli byste být schopni investovat svůj čas a odemknout vše ve hře, nikoli kupovat 3denní vstupenku k odemknutí jediné jednotky. Odstraňte tyto paywally a já začnu hrát znovu, poslouchejte své publikum, jsme velmi frustrovaní atm. Proč bych se měl obtěžovat lézt po žebříku, když je tak těžké vyhrát proti někomu, kdo má robota, nechci za to platit, měl bych být schopen ho odemknout za investovaný čas. Jaký druh hry vás nutí platit za odemykání jednotek, které jasně poskytují neférové výhody PvP.
Už nějakou dobu jsem tu hru miloval, hrál jsem ji každý den alespoň hodinu denně. Ale jedna věc, která se mi nelíbí, je, že musím použít další legendární kartu k upgradu jiné legendární karty. Což je frustrující, protože je zjevně vzácné na ně narazit, aniž byste museli posílat spoustu peněz. Ach, dobře..
Zabaví je to docela dobré ale přesto dávám 3✨
Hra nehorázně padá a když jste v 80 kole coopu, tak to není to poprvé je to po několikáté. A připojením z mojí strany to není, žádná kompenzace za spadání nic. Prostě můžete jet znovu. Mažu.
Poslední dobou dost často ztrácím hráče v co-op módu ale jinak super hra a "pay to win" tu moc neplatí se mi zdá 🤔🤔
Všichni říkají, že za výhru musíte zaplatit, ale já jsem byl vytrvalý a bez placení jsem moc neprohrál, je to opravdu zábavná hra
Hra se občas seká.
全面屍控-「陰屍路」聯名手遊
Za mě jedna z nejlepších her, které jsem měl možnost hrát. Reklamy nekáčou random, jako u ostatních her a každé přehrání reklamy je nějaká odměna pro hráče, systém mají dobře vymyšlený a je to win win. Postup hrou je dobře udělaný i pro hráče, který nechce dělat hry investovat, což je taky příjemná změna. Co mi ale chybí je nějaká kampaň pro jednoho hráče, který by hru zase posunul dál. Za mě tedy 5*,nemám co bych vytknul.
Zábavná pop tower defense! Vřele doporučuji všem věkovým kategoriím!
Královský proces je neuvěřitelně chamtivý. Nevadí mi platit za zábavné hry, už pár měsíců platím prémii i tady, ale tato a poslední dvě nebo tři aktualizace udělaly z této hry super chamtivý p2w a NEPODPORUJI to. 1 hvězda a pravděpodobně brzy odejdu. Promiňte.
Dobrý ale něco tomu chybí^_________^
... Battlelands Royale; Bendy in Nightmare Run; Blades of Brim ... Vendetta Online; Wonder Tactics; Last Hope Tower Defense; Offline Bubbles
Tato hra má tolik plat 4 vítězství.... Ztráta času
Hrozný
Je to dobrá hra a má trochu umělecký styl střetu klanů. U této hry jsem se bavil a měli byste si ji zahrát
Super návyková hra, která neuvěřitelně žere baterku na Note 9.. Takto si nepamatuji že by kdy něco tak silně pojídalo baterku..
Dobra hra, trosku push your luck, kdy se clovek musi rozhodnout, zda chce vylepsovat, nebo ne. Je to hodne zalozene na sestaveni zajimaveho a funkcniho balicku. V PVP se stane, že se nedaří, ale právě o tom to je. Hodně štěstí.
Dobrý
Rush Royale: Tower Defense TD உத்தி vhh
85095155 Stahování. Lords Mobile: Tower Defense. 347445898 Stahování ... Rush Royale - Tower Defense TD. 10129815 Stahování. Kingdom Guard.